OKUL VE PANSİYON KAYIT İŞLEMLERİ

KAYIT TARİHLERİ: 22-25 Ağustos 2023

Okul ve Pansiyon Kayıt Evraklarının çıktısını alarak dikkatli şekilde okuyup doldurunuz.

Mağduriyet yaşamamanız için; okulumuza geldiğinizde evraklarınızı kapaklı bir telli dosya içerisinde hazır şekilde getirmeniz gerekmektedir.

Sayın, velilerimiz okulumuzu yeni kazanan öğrencilerin kaydı e-okul üzerinden otomatik olarak yapılmaktadır.

Okul ve Pansiyon için gerekli evrakların teslim edilmesi ve kayıt işlemlerinin düzenli yürütülebilmesi için;

22 - 25 Ağustos 2023 tarihleri arasında okulumuza davet etmekteyiz.Yatılılık başvuruları elektronik ortamda e-Okul sistemi üzerinden yapılabilecek. Ana sayfada yer alan "2023 Ortaöğretim Kurumları Pansiyonları e-Başvuru İşlemleri" bölümünde "Pansiyon Yatılılık Başvuru İşlemleri" sayfasında yer alan bilgilerin doldurulmasıyla gerçekleştirilecek. "Başvuruyu Kaydet" butonu ile tamamlanacak ve evrak tesliminin ardından öğrencinin yatılılık başvurusu tamamlanmış olacak.

Kayıt işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için aşağıdaki linkte bulunan kayıt evraklarını önceden doldurmanızı önemle rica olunur.

Okul kayıt evrakları için tıklayınız.

Pansiyonlu öğrenci kayıt evrakları için tıklayınız.

Yayın: 24.07.2023 - Güncelleme: 27.07.2023 09:12 - Görüntülenme: 2291