Pansiyon Yerleştirme Sonuçları

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerden yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 23-27 Ağustos tarihlerinde alınmış olup, okul pansiyonumuzdaki boş kontenjanlar öncelikli olmak üzere okul yatılılık komisyonumuzca yerleştirme işlemi yapılmıştır.

*Pansiyona giriş tarihi ve saati daha sonra duyurulacaktır.

* Okul pansiyonumuza yerleşemeyen öğrenciler; okuldan ayrılan öğrenciler oldukça; sırayla okul pansiyonumuza nakil olarak yerleşeceklerdir. Okulumuza yerleşemeyen öğrencilerin yerleştirme işlemi İlçe Yatılılık komisyonu tarafından, ilçemizdeki diğer pansiyonlara yerleşmeleri sağlanmıştır.

*Yedeklerde yer alan öğrencilerimizin velileri nakiller sonucu boşalan yerlere yerleştirildikçe tarafımızca bilgilendirilecektir.

* Pansiyona yerleştirmeler uzaktan yakına ilkesine göre yapılmıştır. (Öncelikle şehir dışından gelen öğrenciler, daha sonra Zonguldak içinde okulumuza en uzak ilçeden en yakın ilçeye doğru yerleştirme yapılmıştır.)

Önceki yıllarda pansiyonda kalan paralı/parasız yatılı tüm öğrenciler sağlık raporlarını ve pansiyon dilekçelerini pansiyona giriş yaptığı gün Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısına teslim edilecektir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon yerleştirme sonuçları

KIZ ÖĞRENCİLER için :

02-09-2021

Fazla eşya getirilmemesi gerekmektedir. Getirilecek eşya listesi için tıklayınız.

ERKEK ÖĞRENCİLER için :

02-09-2021

TüYatılı Öğrenciler Belirtilmiş Olan Eşya, Araç Ve Gereçleri Pansiyona Yerleşirken Yanlarında Getireceklerdir.

Fazla eşya getirilmemesi gerekmektedir. Getirilecek eşya listesi için tıklayınız.

Yayın: 31.08.2021 - Güncelleme: 02.09.2021 14:39 - Görüntülenme: 1097