Ock

Okul Tanıtımı için gezi düzenlemek isteyen okullarımız randevu almak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz

Ara

"DİLİMİZİN  ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" afiş çalışmamız.

Ara

"DİLİMİZİN  ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" Adı altında okulumuzda yaptığımız etkinlikler.

Ara

Zonguldak ili Ortaokul 8. sınıf öğrencileri arasında bu yıl 4.kez  düzenlenecek olan matematik yarışması başvuruları başladı.Bireysel ve okul olarak düzenlenecek yarışmada yaklaşık 15000 tl ödül dağıtılacak.Yarışmaya başvurmadan lütfen şartnameyi dikkatlice okuyunuz. Yarışmaya katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Ara

DEĞERLİ VELİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZ İLE KALİTELİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN RANDEVU SİSTEMİMİZİ KULLANINIZ. ÖĞRETMENLERİMİZDEB RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nis

Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lise'si Müdürlüğünce düzenlenen il geneli ortaokullar arası 'Zonguldak çözüyor' Ödüllü Matematik yarışması gerçekleştirildi.

Nis

Kas

Robotik-Kodlama Kulübü öğrencilerimiz, Danışman Öğretmenleri Dilek ÇAYIRLI ile birlikte Bartın Üniversitesi (BARÜ) V. Ar-Ge Proje Pazarı'na katıldılar.

May

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan "FARABİ VIII. AR-GE İnovasyon Proje Pazarı" için geri sayım başladı. Bu yıl sekizincisi yapılacak olan "FARABİ VIII. AR-GE İnovasyon Proje Pazarı"nda projelerimizi sergileyeceğiz.

May

Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi olarak Kocaeli Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Polatlı Anadolu Lisesi ile  ortak bir eTwinning projesine başladık.

Kas

Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aydoğan, okulumuz öğretmenleriyle de biraraya geldi. İl Milli Müdürümüz ziyaretiyle ve "Bu okulumuzda ses,nefes,hayat var... Okulumuza can veren tüm eğitim ailemize çok teşekkür ederiz." sözleriyle bizleri onurlandırdılar. Teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri Ar-Ge yönü güçlü, tasarım alanlarında uygulanabilir ve üretime yönelik yüksek katma değerli proje fikirlerini sektör temsilcileri ve Ar-Ge kuruluşları ile bir araya getirmek amacıyla, Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen "4. Ar-Ge Proje Pazarı" etkinliğine katıldı.

Kas

Devrek Müftülünce düzenlenen "Peygamber Efendimize Sevgi ve Saygı" temalı kompozisyon yarışmasına katılımları ve başarıları dolayısıyla öğrencilerimiz ödüllendirildiler. Yarışma 1.si 600tl, 2.si 400tl ve 3.sünün 300 tl ile ödüllendirildiği yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize 100'er tl olmak üzere toplam 17 öğrencimiz ödüllendirilmeye layık görülmüştür. Okulumuza gelerek, öğrencilerimize ödülleri bizzat takdim eden Devrek Müftüsü Hasan İZMİRLİ'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sayın velilerimiz kayıt işlemlerinin düzenli yürütülebilmesi için;

Devrek İlçe sınırları içinde ikamet eden öğrenci ve velilerimizi 18 - 20 Ağustos 2021

Devrek İlçe sınırları dışında ikamet eden öğrenci ve velilerimizi 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında okulumuza davet etmekteyiz.