ZONGULDAK / DEVREK - Sabahat - Cemil Ulupınar Fen Lisesi

May

Mesleki eğitim, Fen Liseleri ve Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) yapılan fikrî mülkiyet çalışmaları ile 2021 yılında 2 bin 291 patent başvurusu yapıldı. İlk dört ayda elde edilen başarıya bakıldığında gelinen noktanın sevindirici olduğunu belirten Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, "Fikrî mülkiyet ve sınai haklarla ilgili ortaöğretim kurumlarımızda ve Bakanlığımızda oldukça güçlü bir deneyim ve kültür oluştu. Bu yıl yaptığımız başvurulardan 182 patent, faydalı model, tasarım ve marka tescilini aldı. 2021 yılında önümüze koyduğumuz hedefe de kolaylıkla ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.

OKULUMUZUN TANITIMI CANLI YAYINLARI

DEVREK TIKLAYINIZ

ÇAYCUMA GÖKÇEBEY TIKLAYINIZ

Mrt

Kızılay Temsilciliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa organize edilen "Hakk'ın Sesi Mehmet Akif" adlı kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Sena TOPÇULAR birinci olarak ödül aldı.

Mrt

Okul Müdürümüz Turgay KIRGİL,M. Yardımcımız Hasan YANAZ, Rehber Öğretmenimiz Cihan ŞEN, Edebiyat Öğretmenlerimiz Şaban KEKLİK ve Sevil BUDAK Zonguldak Okuyor Projesindeki Üstün başarı ve gayretlerinden dolayı Valiliğimiz tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi. Başarı belgelerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TOSUN verdi. Değerli İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TOSUN'a ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Erdal YILMAZ'a ilgilerinden ve Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZUN SOSYAL MEDYA ADRESLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir.

Ekm

ZONGULDAK OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASINA DEVREK SABAHAT CEMİL ULUPINAR FEN LİSESİ GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA DAMGASINI VURDU

Tem

Okulumuzu tercih edecek öğrenciler için  sosyal medya adreslerimiz aşağıdadır. Bizlere instagram adresini kullanarak sorular sorabilirsiniz.

Tem

UZAKTAN EĞİTİM SAYFALARIMIZ YAZ BOYU HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.

KONU TESTLERİ İÇİN www.scuflsinav.com

ONLİNE DENEME SINAVLARI İÇİN www.scuflsinav.xyz

adreslerine girebilirsiniz.

Tem

11.SINIF ÖĞRENCİMİZ BUSE KABA TÜRKİYE 2. OLDU.19 MAYIS E-KİTAPTA ORYANTİRİNG MÜSABAKASI SONUÇLARINA GÖRE ÖĞRENCİMİZ BUSE KABA TÜRKİYE 2. OLDU. ÖĞRENCİMİZİ VE EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Tem

Covid-19'dan Uzak Evde Yaz Zonguldak Online Mektup ve Hikaye Yazma Yarışma sonuçları belli oldu.Yarışmada öğrencimiz Çağla Kabakçı il Birincisi oldu. öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Tem

ZONGULDAK OKUYOR KİTAP OKUMA YARIŞMASINA OKULUMUZ GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA DAMGASINI VURDU. LİSE SEVİYESİNDE 12 DERECENİN 10 TANESİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZLE NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR.TÜM SINIF SEVİYELERİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ. EDEBİYAT ZÜMREMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN SAYFASINDAN ALINAN HABER AŞAĞIDADIR.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri tarafından canlı dersler şeklinde verilecek olan, "Uzaktan Eğitim Programımız" başlıyor.

Ders Linkleri sınıf mesajlaşma gruplarımızdan, öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

Velilerimizin, öğrencilerimizin derslere sağlıklı ve verim alabileceği uygun bir ortamda katılım sağlamaları için gereken hassasiyeti göstermeleri rca olunur.

#başarmakiçinherşey #SCUFenLisesi