2023-2024 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerden yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 22-25 Ağustos tarihlerinde alınmış olup, okul pansiyonumuzdaki boş kontenjanlar öncelikli olmak üzere okul yatılılık komisyonumuzca yerleştirme işlemi yapılmıştır.

KAYIT TARİHLERİ: 22-25 Ağustos 2023

Okul ve Pansiyon Kayıt Evraklarının çıktısını alarak dikkatli şekilde okuyup doldurunuz.

Mağduriyet yaşamamanız için; okulumuza geldiğinizde evraklarınızı kapaklı bir telli dosya içerisinde hazır şekilde getirmeniz gerekmektedir.

Eyl

Okul Pansiyonumuz 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 14.00 itibariyle öğrencilerimizi kabul edecektir.

Pansiyonumuzda barınacak öğrencilerimizin aşağıda yer alan malzeme listesini rehber alarak fazla eşya getirmemeleri rica olunur.

Pansiyon Malzeme Listesi

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında da Yatılılığa devam etmek isteyen 10, 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin , pansiyonumuzda barınmaya devam edebilmeleri için, yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu ("Yatılı okumasına engel rahatsızlığı yoktur" ibaresi taşıyan sağlık raporu Aile hekiminden ya da Hastaneden)  getirmeleri gerekmektedir.

Eyl

Okul Pansiyonumuzda "paralı yatılı" şeklinde kayıtlı olan ve 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında da Yatılılığa devam etmek isteyen 10, 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak getirmeleri gerekmektedir.

Yatılılığa Devam Dilekçesi

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerden yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 23-27 Ağustos tarihlerinde alınmış olup, okul pansiyonumuzdaki boş kontenjanlar öncelikli olmak üzere okul yatılılık komisyonumuzca yerleştirme işlemi yapılmıştır.

Sayın velimiz;

Kayıt evrakları için tıklayınız.

Haz

"HEY Su Elçileri Lisede" etwinning projemizin etkinlikleri kapsamında 9 Haziran 2021 Çarşamba akşamı saat 21.00'da Su Kaynaklarımız temalı Çevrimiçi Bilgi Yarışması yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizi youtube kanalımıza bekliyoruz.