ZONGULDAK / DEVREK - Sabahat - Cemil Ulupınar Fen Lisesi

Ock

2/5/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası olarak farkındalık yaratılmakta olup, bu doğrultuda Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.

Eyl

Okul Pansiyonumuz 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 14.00 itibariyle öğrencilerimizi kabul edecektir.

Pansiyonumuzda barınacak öğrencilerimizin aşağıda yer alan malzeme listesini rehber alarak fazla eşya getirmemeleri rica olunur.

Pansiyon Malzeme Listesi

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında da Yatılılığa devam etmek isteyen 10, 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin , pansiyonumuzda barınmaya devam edebilmeleri için, yatılı okumasına engel olacak bir hastalığı bulunmadığına dair tek hekim tarafından düzenlenecek sağlık raporu ("Yatılı okumasına engel rahatsızlığı yoktur" ibaresi taşıyan sağlık raporu Aile hekiminden ya da Hastaneden)  getirmeleri gerekmektedir.

Eyl

Okul Pansiyonumuzda "paralı yatılı" şeklinde kayıtlı olan ve 2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılında da Yatılılığa devam etmek isteyen 10, 11 ve 12. Sınıf Öğrencilerimizin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak getirmeleri gerekmektedir.

Yatılılığa Devam Dilekçesi

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuza yerleşen öğrencilerden yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerimizin başvuruları 23-27 Ağustos tarihlerinde alınmış olup, okul pansiyonumuzdaki boş kontenjanlar öncelikli olmak üzere okul yatılılık komisyonumuzca yerleştirme işlemi yapılmıştır.

Ağu

Sayın velimiz;

Kayıt evrakları için tıklayınız.

Haz

"HEY Su Elçileri Lisede" etwinning projemizin etkinlikleri kapsamında 9 Haziran 2021 Çarşamba akşamı saat 21.00'da Su Kaynaklarımız temalı Çevrimiçi Bilgi Yarışması yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizi youtube kanalımıza bekliyoruz.