Sezgin İNAM - Okul Müdürü

1977 yılında Zonguldak´ın Çaycuma ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Basat Köyünde, liseyi Zonguldak Başöğretmen Atatürk Lisesi´nde tamamladı. 2000 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya/Kimya Teknolojisi bölümünden mezun oldu. 2010 yılına kadar Final Dergisi Dersaneleri ve Sınav Dershanelerinde öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Eylül 2010 yılı itibariyle Milli eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğremen, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yapan İnam, sırasıyla, TOKAT Erbaa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erbaa Merkez Anadolu Lisesi, ZONNGULDAK Alaplı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi, Alaplı İMKB Anadolu Lisesi, Çaycuma Çok Programlı Anadolu Lisesi, Mehmet akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çaycuma Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi, Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi, Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalıştı.

12 Eylül 2022 tarihi itibariyle okulumuza Okul Müdürü olarak atandı.