T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / DEVREK - Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi

Zonguldak Çözüyor İçin Son Başvuru 10 Nisan!

2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından proje okulu olarak ilan edilen Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi, misyonu gereği fen ve matematik alanlarında öğrencilerine başarılı bir akademik eğitim vermenin yanı sıra; sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere de önem vermekte; çalışmalarını yalnızca okul bazlı değil çevre ve bölge haklını da kapsayacak, faydalanmalarını sağlayacak şekilde, planlamaktadır. Buradan hareketle 2019 yılından bu yana gerçekleştirdikleri “Zonguldak Çözüyor” Matematik Yarışmasının amacı; etkinliklere dayalı matematik öğreniminin ve bireysel başarının önemini vurgulamak, öğrencilere zamanı iyi kullanma becerisinin önemini kavratmak ve okullar arası iletişimi geliştirmek, ilimizin akademik başarısının artmasına katkıda bulunmaktır.

Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi’nin başlattığı ve İlimizin eğitimdeki marka değeri haline gelmiş olan “Zonguldak Okuyor” projesinden sonra bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Zonguldak Çözüyor” projesi de ilimize değer katmaktadır.

İlimizde öğrenim gören 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak 27 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan yarışmaya başvuru süreci başlamış olup, başvurular www.zonguldakcozuyor.com adresinden yapılmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.04.2023 - Güncelleme: 27.04.2023 17:22 - Görüntülenme: 292
  Beğen | 0  kişi beğendi