ZONGULDAK / DEVREK - Sabahat - Cemil Ulupınar Fen Lisesi

May

Okulumuzda, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Züleyha ALDOĞAN başkanlığında, Devrek ilçemizdeki okul müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.

May

Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek olan "FARABİ VIII. AR-GE İnovasyon Proje Pazarı" için geri sayım başladı. Bu yıl sekizincisi yapılacak olan "FARABİ VIII. AR-GE İnovasyon Proje Pazarı"nda projelerimizi sergileyeceğiz.

May

Sabahat Cemil Ulupınar Fen Lisesi olarak Kocaeli Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ankara Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ankara Polatlı Anadolu Lisesi ile  ortak bir eTwinning projesine başladık.

Şbt

Zonguldak Çözüyor Matematik Yarışması başvuruları başladı. Yarışma sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ara

Öğrencilerimiz Kariyer gelişimleri kapsamında Eskişehir Anadolu Üniversitesine bir gezi düzenlendi.Eczacılık ve sağlık bilimleri bölümleri gezildi.Bursa ilininde tarihi ve kültürek yerleri gezildi.

Kas

Okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürümüz Züleyha Aydoğan, okulumuz öğretmenleriyle de biraraya geldi. İl Milli Müdürümüz ziyaretiyle ve "Bu okulumuzda ses,nefes,hayat var... Okulumuza can veren tüm eğitim ailemize çok teşekkür ederiz." sözleriyle bizleri onurlandırdılar. Teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Devrek Sabahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi öğrencileri Ar-Ge yönü güçlü, tasarım alanlarında uygulanabilir ve üretime yönelik yüksek katma değerli proje fikirlerini sektör temsilcileri ve Ar-Ge kuruluşları ile bir araya getirmek amacıyla, Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen "4. Ar-Ge Proje Pazarı" etkinliğine katıldı.

Kas

Devrek Müftülünce düzenlenen "Peygamber Efendimize Sevgi ve Saygı" temalı kompozisyon yarışmasına katılımları ve başarıları dolayısıyla öğrencilerimiz ödüllendirildiler. Yarışma 1.si 600tl, 2.si 400tl ve 3.sünün 300 tl ile ödüllendirildiği yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize 100'er tl olmak üzere toplam 17 öğrencimiz ödüllendirilmeye layık görülmüştür. Okulumuza gelerek, öğrencilerimize ödülleri bizzat takdim eden Devrek Müftüsü Hasan İZMİRLİ'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ağu

Sayın velilerimiz kayıt işlemlerinin düzenli yürütülebilmesi için;

Devrek İlçe sınırları içinde ikamet eden öğrenci ve velilerimizi 18 - 20 Ağustos 2021

Devrek İlçe sınırları dışında ikamet eden öğrenci ve velilerimizi 23 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında okulumuza davet etmekteyiz.

Ağu

2021 LGS yerleştirme sonuçları ile okulumuzu kazanarak SCUFL ailesine katılan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini kutlarız.

Tem

"Zonguldak Okuyor"da, bu yıl da büyük başarı kaydeden okulumuz öğrencileri, 12 dereceden 7 derece alarak en başarılı okul olma ünvanını okulumuza kazandırdılar.

Haz

ZONGULDAK OKUYOR SONUÇLARI

Haz

ZONGULDAK OKUYOR SINAV GİRİŞ BİLGİLERİ LÜTFEN  İLÇENİZİ VE SINIF DÜZEYİNİZİ SEÇİP TIKLAYINIZ. SALON VE SIRA NUMARANIZI ÖĞRENİNİZ.TÜM SINAVLAR 09-06-2021 ÇARŞAMBA SAAT 14.00 DA YAPILACAKTIR.

İL LGS VE TYT ONLİNE DENEME SINAVLARI GİRİŞ LİNKLERİ